onsdag den 4. november 2015

PEOPLE OF TODAY



Nu er det tid til at få sat spark i nogle ting her på bloggen som kan være til JERES fordel! 

Jeg har netop i dag været i kontakt med hjemmesiden; http://www.peopleoftoday.eu/ som er en super lækker webshop! På deres webshop bliver der nemlig solgt disse totalt lækre tasker, som bla; Dufflebags, Handbags, Purse, Shoulder/totebag og som at det ikke skulle være nok, så er der oven i købet også en fane derinde som hedder Accesories, hvor du kan købe nogle rigtig flotte hængelåse, som du bla også kan bruge til at låse din taske. 

Taskerne hos http://www.peopleoftoday.eu/ er så lækre! Der er nemlig både små og diskrete tasker, samt at der er store lækre tasker, som kan bruges til en masse forskelligt i hverdagen. Du kan gå i byen med dem på armen, samt at du kan bruge den som skoletaske, sportstaske eller noget helt tredje. Det er helt op til dig. Især deres Keepall-tasker er store og dejligt rummelige. Her er da altså plads til mere en blot din pung, mobil og husnøglerne. Der er plads til meget mere og det er selvfølgelig et STORT plus!  

Taskerne er i super lækker kvalitet og ikke nok med det, så er det også rigtig billigt at handle hos http://www.peopleoftoday.eu/ netop fordi at de vil gøre det rart og nemt for dig som kunde og fordi; Hvem vil IKKE have sådan en lækker sag?

Jeg synes helt klart at i skal tjekke siden ud og se om der er noget som kunne falde i jeres smag. Til købet kan i indløse en rabatkode som giver 10% rabat når du handler hos http://www.peopleoftoday.eu 
Rabatkoden er; BLOG10 - hop ind og brug den nu! 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar